Meer over mij en mijn werkwijze

Ik woon in het Brabantse Veghel samen met mijn lief en onze twee prachtige eigenwijze meisjes Olivia en Geza. Na de academie voor theater, veel spelen en lesgeven heb ik mijn oude camera weer opgepakt. I fell in love again. In fotografie komt voor mij heel veel samen: mijn liefde voor beeld, voor details, sfeer vangen, het vertellen van verhalen, de magie van samen in het moment zijn. Dat is waar ik altijd naar zoek in mijn werk. Met een groot hart voor de natuur en het avontuur vind je mij vaak in het bos en aan zee met de zon op mijn bol en de wind in mijn haar.

Ik ben een festivalganger, stadstruiner, en kan uren rondhangen in een boekwinkel. Muziek, lekker eten, een koud biertje of een goeie wijn maken me blij, en mijn dag begint pas na een goeie kop koffie. Ik ben een dromer, denker en doener in รฉรฉn en dat levert veel drukte op in mijn hoofd maar ook heel veel liefde in mijn hart. Want ik ga er keihard voor als ik voel dat het goed is: 200% voor de liefde. Dat is altijd mijn uitgangspunt van waaruit ik in jullie verhaal duik. Klinkt goed? Let's go!

Hi ik ben Josan

Over mij

Storytelling photography
 FOR THE ONES THAT
LOVE HARD.

Foto: Rosalie Voortman

Cheese comes only with wine

je mooiste herinneringen zijn niet geposeerd. Het zijn de echte momenten

I'm all about the real stuff. Niks geforceerd, no CHEESE without wine. HELL NO. Lachen op commando of de opdracht je hand precies daar op haar schouder te leggen gebeurt niet in mijn sessies. Ik krijg er de kriebels van. Het is niet hoe ik ben en vooral: het zegt NIKS over wie jij bent, of wat jullie samen hebben. Ik ga voor authenticiteit. Echtheid. Rauwe, verhalende momenten. Sure, ik kan mooie foto's maken van jou, met het mooiste licht, waarin je precies de goede kant op kijkt, maar het doet mij niks. Ik zet liever de tijd stil in een moment dat raakt. Rauw en echt, en vaak imperfect. In een schaterlach, in beweging, in plotselinge ontroering, in natte broekspijpen van springen in een regenplas. Zandhandjes en wind in je haar.

Daar samen naar op zoek gaan en in beeld brengen wat jullie JULLIE maakt, is mijn grootste passie. Als je zoekt naar een fotograaf voor perfecte plaatjes, zoek gerust verder. Als je 'm wรฉl voelt: oh gosh: get in touch. 


You're not my client

Raw & real

Storytelling photography

Om mijn lievelingsbeelden te maken ben ik niet JUST the photographer, en jullie zijn niet mijn klant. Misschien niet wat je verwacht als je een fotograaf boekt, maar ik doe het dan ook net even anders. Ik werk liever niet voor, maar graag samen met jou of jullie omdat het anders simpelweg niet goed genoeg werkt voor mij. De fijnste sessies zijn die waarop we samen een te gek plan maken. Ik investeer in echt contact. Ik wil weten wie jullie zijn, wat jullie drijft en waarom jullie zo graag fijne foto's willen van dit moment, of met deze mensen. Authenticiteit vangen vergt vertrouwen, verbinding, omdat jullie jezelf moeten kunnen zijn voor mijn camera. Daarom zijn jullie geen klant, ik ben niet alleen de fotograaf. We're friends. En we creรซren samen. Jullie vertrouwen op mij, ik op jullie. Magic. 

Ik zorg ervoor dat je samen in het moment zit en relaxed jezelf kunt zijn. Dat levert beelden op waarin je jezelf en je lievelingen herkent. 

GOOD TO KNOW: Love is Love. LGBTQ space holder. 

You're not my client

Raw & real

You're not my client &

ik ben niet de fotograaf

Storytelling photography

Storytelling photography

ik lever geen foto's, ik vertel verhalen

Met een boek in mijn achterhoofd duik ik even in jouw of jullie wereld. Ik zet mijn zintuigen vol open en vang met mijn camera alle elementen die horen bij wat we beleven. Je ontvangt dus geen losse foto's, ik geef je JOUW VERHAAL. Met groot gevoel voor sfeer en detail maak ik zorgvuldig beelden en selecteer ze zo, dat wanneer jij door je gallery bladert, alles tot leven komt. 
Elke sessie is uniek; want inderdaad: iedereen heeft een ander verhaal. Ik maak het tot mijn missie om dat verhaal, en die liefde vast te leggen zoals ie is. 
Als jullie willen gaan we het bos in, de hei op, of naar jullie favoriete cafe. Of we blijven gewoon heerlijk rondom huis. In iedere setting volg ik volledig jullie flow en help jullie waar nodig. De sessie is in mijn ogen een moment om het vooral heel fijn te hebben samen en ik zal dit met mijn werkwijze onderstrepen.

GOOD TO KNOW: open for wild ideas and off the road adventures! 

Storytelling photography

You're not my client

Raw & real

I don't shoot what it looks like. I shoot what it feels like.

Had ik duizend armen
dan sloeg ik ze allemaal
om je heen
ik zou je pas los laten
als je vol zat
en je ogen overstroomden
van liefde 

een paar lievelingsfoto's uit mijn treasurebox 

STORYTELLING PHOTOGRAPHY FOR THE ONES THAT LOVE HARD.

amethyst

grid

bluetext

product

pool

dior

paint

ballet

cards

paris

statue

clip

Foto's: Francine Boer, Stance Photography, Rosalie Voortman, ik

Naam

Josan

Hoe maak je beslissingen?

A. Ik vraag eerst iedereen om me heen om advies
B. Ik ga er een nachtje over slapen
C. Vanuit m'n onderbuik: if it's not a HELL YES it's a no 
D. Ik neem nooit beslissingen, dat doet mijn man 

Welke boeken zitten in je hart?

De Gebroeders Leeuwenhart
Untamed
Noah Barleywater Runs Away
Dierenverhalen van Toon Tellegen
en heel veel poeziebundeltjes

Beam me up scotty? Where to?

Oh dagje strand please, blote voeten, wild haar, eindeloos koffietjes en biertjes tot de zon zakt

Wat is je favoriete stad?

Paris

Je dag start niet zonder:

Coffeeeeee!

Welk shoot staat er nog op je bucketlist?

A. Een Homeland Session met een rondtrekkend gezin
B. Een elopement in Schotland
C. Een lovestory of brandstory in San Fransisco
D. All of the above!

Droomvakantie?

A. Liggen aan de Costa del Sol
B. Fietsen naar Engeland
C. Rondtrekken in een camper door Canada
D. Feesten op Ibiza

Lievelingsdier?

Ravi ! Onze aussie

kernwaarden?

Liefde, Vrijheid
Plezier,  Verbinding
Natuur, Schoonheid

As seen in

Get in the


 mood

Get in the

 mood

๐˜”๐˜บ ๐˜—๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ด

๐˜ช๐˜ด ๐˜ข ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜บ๐˜ด
๐˜”๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ต๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ;
๐˜ž๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ, ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜บ ๐˜ฃ๐˜ฆ, ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ธ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ:
๐˜ˆ๐˜ฉ, ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ต๐˜ด, ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ข๐˜บ๐˜ด โ€ฆ

Latest post

21th of June 2023

Bekijk de post

Paris mon amour

Naar contact

Denk je dat wij een match zijn en heb je zin om samen mooie plannen te maken voor een epic herinnering? GET IN TOUCH! Ik zet koffie of een wijntje klaar.

Stuur me een berichtje

GET IN TOUCH

For there are flowers to be found
on the moon
and  magic
in my loving heart