Een droomdag voor jullie samen waarin alles samenkomt: je lievelingsmensen, fijne muziek, heerlijk eten en drinken en overal tussendoor en overheen: jullie liefde. Ik leg het vast vanuit mijn hart met een groot gevoel voor sfeer en emotie. Ik loop warm voor avontuurlijke, relaxte, intieme bruiloften. Bruidsparen die eigenwijze keuzes maken om dichtbij zichzelf te blijven. Die de liefde willen vieren zoals zij willen, weg van de gebaande paden. Klinkt als jullie? Let me know and I'd LOVE to be there.

Wedding sessions

Let's do this

Let's talk about love

Having fun on your wedding day
should be Your First Priority 
and so is mine

Ik fotografeer maar een zeer beperkt aantal bruiloften per jaar. Ik wil elk bruidspaar alle aandacht geven die ik nodig vind om mijn werk goed en vooral fijn te kunnen doen. Elke bruiloft moet speciaal voelen en ik wil mezelf blijven verrassen en verwonderen. Daarnaast waak ik voor rust, authenticiteit en creativiteit en dat kan ik niet waarmaken met een rits aan bruiloften elk jaar.

Denk jij dat wij een match zijn? Let's have a coffee!
Vul het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in en ik mail jullie terug. Hebben we een klik? We’re off! Na een coffeedate stuur ik jullie een offerte op maat en na de eerste betaling staat jullie datum met dikke letters in mijn agenda (met een hartje erbij).

Voelt het voor een van ons niet als een 'Hell Yes?': No deal. Jullie verdienen de fijnste fotograaf want daaruit vloeit het mooiste werk voort. Het is nogal wat: ik ben de hele dag of weekend heel dicht bij jullie. Ik draag voor een deel bij aan de sfeer en energie om jullie heen. Mijn aanwezigheid kleeft straks dus ook voor een deel aan jullie foto's. Aan jullie herinnering. Een klik is daarom MEGA belangrijk.
Ik werk het liefste met de mensen die het beste bij me passen en dat geldt vast ook voor jullie. Dat levert het mooiste werk op en de fijnste herinnering. Ik stop mijn ziel en zaligheid in jullie verhaal en maak het tot mijn missie om dat zo mooi mogelijk in beeld na te vertellen. Vol beleving en verhaal.

This is how we roll

Weddings

Op jullie dag ben ik soms heel dichtbij en soms bijna onzichtbaar. Ik maak jullie dagboek: een complete, verhalende reportage van de grote momenten, maar zeker ook van de kleine. Van de details waar zoveel aandacht aan is besteed. Van momenten die jullie zelf misschien wel niet zien; een hand op een knie, een knipoog van je beste vriend, een kleine traan. Omdat je zo keihard aan het genieten bent van alles en iedereen om je heen én omdat je nou eenmaal niet overal tegelijk kunt zijn als bruidspaar.
Ik vertel jullie verhaal na in beeld om voor altijd te koesteren. Ik probeer een mix te maken tussen documentaire achtige beelden en een meer artistieke sfeer. Kan dus best zijn dat je me ergens op de dag hoort zeggen: 'even iets uitproberen hoor!' 50/50 dat het spot on is en juist die beelden aan je muur komen te hangen.


Echt. Ik  vind niks belangrijker dan dat jullie het fijn hebben. Genieten. Ik sta in dienst van dat plezier. Ik ben er om daaraan bij te dragen tijdens en na jullie dag en precies dát tastbaar te maken. De foto's worden zo mooi omdat ik voorrang geef aan wat er is, en niet andersom. "Doe even zo, dat is leuk voor de foto!?" Not on my watch.  
Voelt dit als jullie? Kijk hieronder voor de mogelijkheden en stuur me een berichtje!

THIS SOUNDS LIKE US

FIRST PRIORITY:
HAVING FUN

Sessie

WEDDINGSTORY

Rock my wedding

Elopement

Wedding story

Het basispakket voor bruiloften.
Het aantal uren dat ik er ben is uit te bereiden tot 9 uur aaneengesloten. Inclusief is een klein album, dat geheel naar wens te personaliseren en upgraden is.

Let's do this

vanaf €1895

- kennismakingsgesprek of online call 
- 5 uur fotografie (extra uren €175)
- verrassingsalbum 15x15 cm met linnen cover
- een jaar je eigen online gallery met minimaal 250 foto's  zorgvuldig nabewerkt, afwisselend in kleur en zwart wit
- cinematografische slideshow
- reiskosten tot 100 km rondom Veghel

Weddingstory

Rock my wedding

Elopement

Wedding story

Session

Elopements

Do you two want the I do's to be very intimate and adventurous? Want to break with all the big wedding traditions and just want to have the day of your lives together? I'd love to dream along and make it happen! 
My heart beats for adventure. For leaving the beaten path. I specialize in storytelling, candid style photography and I made it into my mission to capture you as you are. To document LOVE as it can only look on your face. Main priority as a photographer is to make sure you have fun, you can enjoy the moment as much as you possible can. Result: photos with lots of emotion, movement, and the best: great memories. Travelling to a place that means the world to you? Take me with you and I will make sure you will never forget. 
 

Let's do this

Elopement packages starting from  €2600

- 6 hours of photography
- one year personal online gallery with a minimum of 250+ photo's, edited with the greatest care in color and black and white
- cinematic slideshow with music
- online coffeedate 2x
- two traveldays
- excluded are hotelcosts and rentalcar

Sessie

Rock my CIVIL wedding

Rock my wedding

Elopement

Wedding story

THIS ONE IS FOR THE RAD COUPLES
Of je nou JA zegt tegen elkaar met 50 daggasten in een boomgaard bij een villa, of jezelf te gek aankleedt en het lekker intiem houdt op het stadhuis: het gaat om het vieren van die prachtige verbinding. Over The I DO'S. Over de liefde. Daar hoort een herinnering bij die je je leven lang niet meer vergeet. Gaan jullie ja zeggen op het stadhuis maar dan wel graag in stijl? Mag het spicy & een vleugje rock n roll zijn? 
A little bit of Vegas? That's where I come in.
Een kleine ceremonie  bouwen we samen uit met een fijn moment vooraf, een knallende champagne exit en kick ass fotoshoot in de stad.

Let's do this

ROCK MY WEDDING packages from  €595

- from 2 hours photography
- online gallery with minimum 50 photos
- surprise album 15x15 cm linnen cover
- travelcosts 15 km from Veghel

Niet geschikt voor huwelijke met een cermoenie langer dan 30 min of meer dan 15 gasten. Kijk dan bij Weddingstory

"So happy you were part of our wedding"

We LOVE the photos! They are beyond beautiful!!! Thank you so much for the best day Josan! 
Soooo happy you were part of it! 

Frøya & Erling 

"Holy shit"

Wij hebben geen woorden... Holy shit. Het is echt niet in woorden te beshrijven hoe happy wij zijn met alle foto's. Er zit zo zo zo zo veel liefde en energie in van jou! We hebben de neiging om je constant te appen om je te bedanken :)
En oh my god ons album is een PAREL.

Anna en Jasper

Lieve woorden