Verstuur

Wat leuk dat je contact op neemt. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in of mail naar info@storiesbyjosan.com als je een andere vraag of idee hebt. Ik denk graag met je mee en kom zo snel mogelijk bij je terug. 
Klein berichtje hierbij: this is a one woman show en ik werk niet alle dagen op kantoor. Reactie kan daarom een paar dagen duren. Dank je wel voor je geduld!

SEND FORM

Oh and hello you English speaking people! Sooo nice to meet you! If you fill in the form you will receive a confirmation email. Please pop me a message at info@storiesbyjosan.com if you have any question (first read the FAQ below), or just more comfortable telling me about you via email. I will get back to you asap!
Any other ideas? Portraitsession? Working together for your brand? Oh yes! Let me hear you!

Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om zo snel mogelijk te reageren.

Go back

Let's have a coffee!

Contact

Maak jij de selectie?

Yes. Ik geloof dat ik jullie verhaal op een prachtige manier kan navertellen. Met je keuze voor mij als fotograaf geef je me dit vertrouwen. Ik geef je een serie beelden die je mee terug neemt naar hoe het was en hoe het voelde. Maak je geen zorgen, ik lever een uitgebreide selectie af ;) Afwisselend in kleur en zwart wit. 

Geef je kledingadvies?

Ik stuur je mijn brochure met wat tips ter inspiratie. Verder vind ik het vooral belangrijk dat je jezelf bent. Trek dus vooral aan waar jij of jullie je het fijnst in voelen. Heb je meer behoefte aan tips dan denk ik heel graag met je mee.

Kunnen we de originele fotobestanden krijgen?

Nee, de RAW bestanden zijn nog maar het halve werk. Ik maak een zorgvuldige selectie en bewerkt elke foto met veel aandacht en liefde na. Daarna dragen ze pas mijn volledige signatuur. DIE foto's krijg je. In hoge en lage resolutie. 

Help mijn vriendin wil een loveshoot...

Holymoly lucky you. Jij bent straks die geluksbal met een te gekke kunstplaat boven de bank of in een koffietafel boek. Zo eentje die je het gevoel geef: 'kijk ons nou. HOE VET. Hoe mooi zijn wij samen." Neem contact met me op en ik zorg dat ik jullie een fijn moment bezorg én mooie foto's. Geen ongemakkelijke shoot met poseren, maar een relaxte ervaring waarbinnen jullie jezelf kunnen zijn. Just one email en it's done. 

Kunnen we elk jaar bij jou boeken?

Love dit. Ik heb meerdere gezinnen die elk jaar een moment laten vastleggen. En ik snap dat zo! Wij doen het ook. De tijd gaat zo snel en het is zo ontzettend waardevol om als compleet gezin mooie tastbare herinneringen te hebben van hoe jullie samen zijn. GET IN TOUCH! 

Do you speak English?

YES! And I would love to hear all about you. Fill in the contact form (it's available in English!) and I get back to you asap. 

Fotografeer je ook grotere families?

Nee. Mijn werkwijze past het best bij gezinnen en koppels. Ik fotografeer dus maximaal 1 huishouden tegelijk, of tot maximaal 6 personen. Heb je een bijzonder verzoek mag je me altijd een berichtje sturen. 

Maak je ook albums?

100& YES. Ik lever bij elke shoot een album (uitgezonderd branding & portrait sessies) omdat ik geloof in de kracht van een tastbare herinnering. Voor family- en Lovestories is dit een klein album wat naar wens te upgraden is. 
Voor bruiloften is dat het liefst een prachtig dik handgemaakt koffietafelboek. Ik noem ze Wedding Books.  Hier vertel ik jullie alles over in een kennismakingsgesprek. 

you may have some questions

veelgestelde vragen