Meer over mij & MIJN MISSIE

Als je op zoek bent naar een fotograaf die je in een nette pose zet met een hand in je zij en de ander op de schouder van je lief, zoek gerust verder. Op zoek naar authenticiteit en levendige beelden? Well hello darling! 

Hi dear! Ik ben Josan. Ik maak tastbare herinneringen van grote en kleine momenten. Mijn koppels, families en bruidsparen willen alles uit het leven halen wat erin zit en koesteren het kleine. Ze willen net als ik het leven en de liefde keihard vieren. Het heel even stilzetten, vangen in een glimp, een vlaag, een beweging.
Zodat ze later een klein reisje kunnen maken in de tijd. Terug naar dat moment. Het creëren van dat moment en het zo authentiek mogelijk vertellen van dat verhaal in beeld. Dát is mijn allergrootste passie.

Wild & crazy, met een imperfecte rafel

De liefde documenterEN op haar mooist:

Storytelling Photographer 

Ik vertel verhalen. Niet alleen in beeld maar ook in woorden. Ik vang graag zinnen, flarden, letters in mijn netje, die ik hussel tot een stukje tekst. Soms gewoon hoe het is, soms bijna poezie. Soms helemaal. In mijn Journal neem ik je graag mee en vertel je over de verhalen achter de foto's, deel ik mijn inspiratie en komen we onderweg ook langs wat flarden poezie. Ga je mee?

Dear journal

LATEST STORIES

Naar journal

Frøya en Erling

Lianne en Maarten

Winter Familystory

Songbird Session

Dimphy, Stan en Vieve

Homeland Session

Uitgelichte shoots

STORYTELLING PHOTOGRAPHY  FOR THE ONES THAT LOVE HARD.

Bekijk gallery

"We konden doen en zijn wie we altijd zijn"

We vonden het heel leuk en ongedwongen. Je bent een held met kinderen, bedacht toffe vormen om ons in beweging te krijgen en ging mee in onze flow, waardoor we inderdaad totaal konden doen wat we altijd doen en konden zijn wie we zijn. Je bent een prachtig mooi mens Josan. Dank je wel dat jij ons wilde vastleggen, dat vinden we heel waardevol!

Sacha, Joep en Juna

"Het eindresultaat is perfect voor ons"

Wat een lief en warm mens is Josan. Na de kennismaking wist ik al, dit gaat goed komen. Haar beelden passen helemaal bij wat wij uit willen straten en haar enthousiasme gaf veel vertrouwen. Professioneel en zeer duidelijk, je weet precies waar je aan toe bent en komt niet voor verassingen te staan. Tijden de shoot dag werkte haar energie aanstekelijk, en ze kreeg alles en iedereen goed op beeld. Het eindresultaat is perfect voor ons! 

Gipke, Bean Brothers Coffeeroasters

"Het voelde alsof we met zn tweetjes door het bos wandelden"

Wij kunnen ons geen fijnere fotograaf voorstellen... De rust, de warmte en de fijne manier van omgang met ons bracht ons volledig in een oase van liefde! Het voelde even alsof we met z'n tweetjes door het bos wandelden. Zulke mooie foto's hadden wij echt nooit verwacht! Zo puur, zo echt... Josan is the best!

Albana & Menko

"Als josan komt kun je echt zijn"

Het vastleggen van ons. Ons huis. Ons liefste baby'tje, onze liefde. Op z'n mooist. Omdat als Josan komt je echt kunt ZIJN. Geen trucje. Geen nep. Geen lachje hier en kusje daar. Alleen echte schaters en glitters. Wij vinden dat iedereen dit moet doen. Om herinneringen te bewaren die anders door je vingers glippen.

Annabelle & Dirk

Lieve woorden

Hoofd en hart gaan bij mij altijd hand in hand

Make sure your heart's on fire and stays on fire

Meer informatie

Ben je op zoek naar een eerlijke coach die je aan het werk zet en je inspireert om aan je meest fijne (fotografie)bedrijf te bouwen? Wil je graag een een liefdevolle maar stevige schop onder je kont, een heldere kijk, een nieuwe impuls voor je werk?

Met, naast mijn fotografie, 12 jaar ervaring als docent, regisseur en mentor kan ik jou prikkelen, motiveren en goed na laten denken over wat jij wil en je helpen om daar te komen. In een van mijn workshops of in een mentortraject coach ik je, eerlijk, vanuit gevoel en vol enthousiasme. Ready?

your personal cheerleader

Coach voor fotografen en creatieve ondernemers