Picture this: een prachtig koffietafelboek, vol prachtplaten van jouw gezin of van jullie liefde. Een erfstuk vol verhaal om door te geven aan je kinderen, trots aan je ouders te laten zien maar vooral om heel vaak zelf in te duiken. Om te zien en te herinneren: Zó zijn wij. Zo wáren wij. WAT een geluk. 

De kleinste dingen herbergen de grootste verhalen. En het zijn nou net die dingen die je later vergeet, omdat ze zo gewoon waren. Je neemt ze voor lief, omdat het nou eenmaal gaat hoe het gaat. Maar dat voor lief nemen.... dat is where I come in.
Het leven gaat snel. De uren vliegen, de dagen gaan en hola weer een weekend voorbij. Het vastgrijpen van een waardevol moment is in je alledaagse leven is zo moeilijk door alles wat erom heen raast. De wekkers die gaan, de was gedaan, tassen, ritsen, jassen, dicht. Snel een plons water in je gezicht. Toon Hermans beschrijft het zo mooi... Vandaag is de dag, hij komt maar één keer, morgen dan is het vandaag al niet meer.

Documenting your daily family life is equally important as your weddingday

The Homeland Sessions

Let's do this


Als jullie nog heerlijk in bed liggen sta ik op de stoep en ik blijf tot na de middag mee rondscharrelen. Een heerlijke vrije ochtend gevuld met alleen jullie lievelingsdingen. Ontbijten in pyjama, zij in zijn overhemd, samen de keuken op z’n kop zetten of een heerlijk koffietje halen in jullie favoriete tentje. Of een luie late middag met groenten halen op de markt, koken, dansen in de keuken en een wijntje rond een vuurkorf. 
Een echte doordeweekse gezinsdag is ook soooo worth it. Misschien niet je eerste gedachte voor een shoot, maar I promise: dit wil je je later herinneren: het ophalen uit school, thee aan tafel, even lekker ravotten in het bos. Ook te boeken als jullie ergens aan het kamperen zijn of in de eerste weken met een pasgeboren kindje. Je ziet: we stemmen samen af. Jullie verhaal. Jullie Homeland Session.

Elke Homeland Session is inclusief schitterend coffeetable book zodat je je grootste trots meteen in boekvorm in handen hebt. Om voor altijd te koesteren.

The daily pearls baby

The Homeland Sessions

Hé lieve kleine man
wat hebben we gehoopt, gewenst
gedroomd, dat jij er was
We hielden samen al die tijd
jouw plekje voor je vrij
Omdat we diep van binnen
wisten, écht compleet, dat is het pas
als jij er bent. Wij viertjes
dit zijn WIJ

Midden in je tropenjaren. Midden in het jaar dat anders loopt dan je had gedacht. Midden in de chaos van je verhuizing. Ik zie juist daar honderdmiljoen glitters van af komen. Dát laat ik jou zó graag zien als je je foto's in handen hebt. 
Laat mij het voor je vangen. Ik maak het tastbaar en bewaar het voor altijd. 

Hoe jullie wakker worden, ontbijten, zij in zijn overhemd, de chaos aan de keukentafel, misschien de vloer bezaaid met speelgoed. Verse broodjes halen, koffie zetten of halen. Knuffelen, troosten, zijn. Al die dagelijkse 'gewone' momenten vormen later de parels: zó waren jullie vroeger. Als je dat op beeld hebt is dat de grootste schat die je kunt meegeven aan je kinderen, en zelf in je bezit hebt om steeds opnieuw van te genieten. Ik geef je deze herinnering voor altijd. Jullie zijn NU zo ongelooflijk de moeite waard om vast te leggen.

Honderdmiljoen glitters
in de chaos

"We blijjjjven maar kijken"

"Josan! Wij gaan met kriebels in onze buik slapen... Wat een toffe foto's. Morgen gaan we het nog eens bekijken. En nóg eens en nóg eens. Kunnen nu al niet wachten!"

Naomi, Frederik en Jens

"VLINDERS IN ONZE BUIK!"

hebben keihard van elke seconde genoten met z'n viertjes & het gevoel is blijven hangen dat we zo stapelgek zijn op elkaar. Toen ik de deur open deed, had ik het idee dat ik Josan al 'kende' door het fijne contact vooraf. De meiden deden het ook  super, dit kwam zeker ook door de rust & de manier van benaderen van Josan, ze waren lekker op hun gemak bij haar! En het album....Voor nu en ook zeker over een aantal jaar, is dit zo'n bijzonder album, als Kers op de taart van een hele speciale dag!

Stacey, Remco en meisjes

"Het is zo authentiek"

Ik werd er gewoon emotioneel van! Josan heeft ons vast weten te leggen zoals we echt zijn. Het voelt zo authentiek. Ik ben er echt onwijs blij mee!! Wat een waardevolle foto's, nu al. Onze Homeland Session was zo relaxed. Josan neemt echt de tijd en was super chill. Er stond af en toe een muziekje op en ze ging heel leuk met de kids om. Ze waren daardoor helemaal zichzelf en dat zie je aan de foto's. SUPER bedankt Josan, je bent echt een topper!!!

Eline Froukje

Lieve woorden

"Wat we het liefste doen? Ontbijten met een verse krant en warme croissantjes 
op het grote bed. Wandelen door Amsterdamse straatjes. Koekeloeren in het park. En we bakken graag samen pannenkoeken. Kan dat ook?

AMSTERDAM DEC. 2022

- online call om jullie plan te smeden
- tot 5 uur fotografie
- online gallery met alle mooie beelden, zorgvuldig nabewerkt
- 2 prints van 20 x 30 cm om meteen in te lijsten
- coffeetable book: 20x 20cm
- reiskosten tot 100 km rondom Veghel

vanaf €879

The Homeland Sessions