Meer over mij

De ondernemers en creatives die ik mag coachen en lesgeven hebben één grote overeenkomst: ze willen werken vanuit hun hart. Ze zijn op zoek naar authenticiteit en graven graag diep, op zoek naar het allerbeste, en allerfijnste van zichzelf. Ik geloof niet dat je aan een succesvol en vooral authentiek bedrijf kunt bouwen zonder jezelf daarin mee te nemen.
Sterker nog: ik geloof dat het begint bij jou. Wie jij bent. Als ondernemer maar nog meer als mens. Daar zit de kern, daar brandt het vuur. Feeling a yes? Welkom! Je leest hier alles over mijn aanbod in workshops en coachingsessies.

Ik ben er voor jou als jij vanuit je hart wil werken

Get off the beaten path. Let's find yours. 

Een intensief en duurzame samenwerking met drie sessies en begeleiding tussendoor. Fijn als je flinke stappen wil zetten met je bedrijf.
Inclusief mijn Online Workshop Kernwaarden.

1:1 coaching (traject)

Offline of online

Meer informatie

Samenwerken en je laten inspireren in je lievelingsklas. Met maximaal 6 andere ondernemers volg je een traject dat deels online en deels offline plaatsvindt. 

COMING SOON in 2024!

Groepscoaching traject

Wachtlijst

Meer informatie

Een persoonlijke mentorsessie van 2 uur waarin we volledig afstemmen op jouw hulpvraag, of in het moment kijken wat zich aandient. 

€429

1:1 coaching (los)

Offline of online

Meer informatie
Bekijk overzicht

Your personal cheerleader

Coaching

"Het werd volledig in het licht gezet"

Ik ben enorm geinspireerd! Er was alle ruimte voor het stellen van vragen en gaf Josan mij hele fijne tips. Maar het belangrijkste was dat Josan me, door haar openheid en haar oprechte interesse, hielp om steeds dichter bij mijn kern te komen. Ik werd volledig in mijn kracht gezet.'

Lianne Kastelein Fotografie

"Vol nieuwe ideeën!"

'Ik vond het echt een fijn gesprek. Ik heb echt weer even een nieuwe blik op wat ik aan het doen ben. Helemaal enthousiast en vol nieuwe ideeën naar huis en aan de slag gegaan!'

Frouke, Beachbreak Content

Lieve woorden

Get off the beaten path. Let's find yours. 

Naar fotografie

Nieuwsgierig naar mijn fotografie werk? 
Ik documenteer de liefde en het leven op haar mooist: wild & crazy, met een imperfecte rafel. 

STORYTELLING PHOTOGRAPHY

Wild en crazy, met een imperfecte rafel

For there are flowers to be found
on the moon
and magic in my loving heart