MELD MIJ AAN

LEARNING, MAKING, LOVING.
Daar gaat het om. Hoteldebotel verliefd worden op je eigen maakproces én je resultaat. Op je succes én je struggles. Weten waar jij je inspiratie vandaan kunt halen en dat kunnen vertalen naar fotografie waar je hart sneller van gaat kloppen. 

The Makers is voor jou als jij een werkplaats zoekt om te gaan graven, maken, delen en leren. Drie dagen onderdompeling, waarbinnen wij je gaan helpen om weer echt vanuit je zelf te creëren.

Met onze ervaring in de fotografie EN vanuit onze achtergrond op kunstacademies, Josan deed de academie voor theater en Stance voor fotografie & cross media design, denken wij dat we jou op een fijne manier kunnen prikkelen en aan het werk kunnen zetten. We zoeken mensen die echt op zoek willen naar hun creatie vlam, elkaar verder willen helpen en ook van elkaar willen leren.

Open mind, open heart.

The Makeres 4 is de allerlaatste in deze vorm. Ben jij erbij?

THE MAKERS WORKSHOP


Een werkplaats waarbinnen je je onderdompelt in creativiteit, authenticiteit, kunst, licht en verhaal. 

We willen je onderdompelen in je eígen maakproces, en deels in dat van ons. We willen je prikkelen, inspireren en geven je graag handvatten om zelf weer te gaan zoeken en spelen. Om dat in beweging te krijgen zorgen we voor materialen, settings, (huiswerk)opdrachten, workshops, een shoot en korte 1 op 1 coaching. Jij zorgt voor een goede voorbereiding (daar hoor je meer over na bevestiging), een positieve work- en groupmode, een open mind & open heart. 

We hopen dat je na deelname aan The Makers zin hebt om je makersdromen, die ergens in je hoofd rond dwarrelen, om te zetten in actie, EN dat je fantastische nieuwe mensen hebt ontmoet die je ook hierna nog blijven inspireren en aanmoedigen. 


Verwacht inspiratiesessies, workshops, 1 op 1 gesprekken, een live shoot om mee te kijken, tijd om uit te proberen, gouden ideeën op bierviltjes, goeie wijn gesprekken én lekker eten. En daarna, met een warm hart en een hoofd vol inspiratie naar huis. Ready to rock. Met een aantal hele fijne nieuwe collega's in je telefoon.

A space to meet, create & play

COUNT ME IN

ONZE MISSIE

Learning, making, loving

THE MAKERS 4 IS VOL. THE MAKERS 4 IS VOL

Wat anderen zeggen over THE MAKERS WORKSHOP

"Ik hoopte met The Makers de verdieping in mijn fotografie op te kunnen zoeken, en ik heb daar meer geleerd dan ik had durven dromen. Als je deze workshop omschrijft als een ‘fotografie workshop', dan doe je wat mij betreft geen recht aan wat The Makers is. Voor mij ging het om mijn ontwikkeling als persoon, juist omdat alle inzichten zoveel breder toe te passen zijn dan puur in fotografie. Het was een warm bad. De openheid, kwetsbaarheid en warmte van Stance en Josan zijn out of this world."

De openheid en warmte van Stance en Josan zijn out of this world

Sanne Russcher Photography

"Ik was toe aan een workshop waarin het niet draait om ‘perfecte’ plaatjes te schieten. Ik wilde de diepte in duiken en écht iets leren. Het was precies dat, maar nog zóveel meer. Deze workshop zou ik élke fotograaf die wil groeien aanraden. Het gaat je gegarandeerd iets brengen, voor iedereen wellicht iets anders, maar precies wat je op dat moment nodig hebt. Ik durf gerust te zeggen dat ik voel dat deze workshop heeft gezorgd voor een nieuwe fase - die nu van start gaat."

Ik voel dat er nu een nieuwe fase van start gaat

Maaike, Quay Photography

"Josan en Stance zijn heel betrokken en open over hun eigen processen (op zowel persoonlijk als werk vlak) wat maakt dat je zelf ook gelijk open durft te zijn. De combinatie tussen werken, lekker wijn drinken, kaarsjes aan, dag opening in pyjama en leerzame momenten was PERFECT. Deze workshop is echt anders dan andere workshop die ik doorgaans voorbij zie komen. Ik had wel een week op stap willen zijn samen.'"

Ik had wel een week op stap willen zijn samen

Eva, By Jay Photography

We verblijven in een prachtige monumentale villa in Zuid Limburg, met 2- en 4-persoonskamers. Fijne bedden. Fijne badkamers. Fijne ruimtes om samen te zijn met overal andere lichtinval. We zorgen voor eten en drinken. Jij zorgt voor good vibes en learning attitude.

Check in op dinsdag vroeg in de avond, check uit vrijdag ochtend. En daar tussen in: volle bak leren, experimenteren, maken, en het heel fijn hebben.


Het programma bestaat o.a. uit:

• Welkomstborrel & games
• Workshop CREATE & PLAY door Stance
// Over licht & creatief fotograferen.
• Workshop SENSING STORIES door Josan
// Over conceptontwikkeling & storytelling.
• Zomergasten avond
• Mini mentorsessies
• Live shoot met Stance en Josan
• Candlelight Pizzanight

€1379 ex btw 
(op te voeren als zakelijke kosten)

The details

Wat kun je verwachten

MELD MIJ AAN

5-6-7-8 november 2024  VOLGEBOEKT

Stance en Josan kennen elkaar uit het werkveld. Via Instagram waarschijnlijk ergens helemaal in het begin. Na een aantal netwerkborrels kwamen we er al snel achter dat we een heerlijke klik hebben op humor-, bier- en natuurlijk; op fotografie gebied.

Als geen ander weten we hoe de tijd vliegt als je onderneming goed loopt. Hoe je verdwaalt IN je werk in plaats van dat je gaat staan voor je eigen proces als beeldmaker. Dat het knap lastig is om tijd vrij te maken om te onderzoeken. Om weer even naar binnen te keren en te luisteren en voelen naar wat jij eigenlijk echt graag zou maken als je groot mag dromen en er geen goed of fout is. 

Nadat Stance de bruiloft van Josan fotografeerde begon het steeds meer te borrelen om samen iets te doen. Een workshop moest het worden. Maar dan anders. Rauwer, onderzoekender, speelser, een beetje terug naar onze roots: de kunstacademie.

Het werd The Makers Workshop

Volg ons op Instagram @themakersworkshop_ voor updates

About us

Editie 1, 2 en 3 waren binnen 1 dag uitverkocht 

Voor wie is er wel of juist geen plek?

Er is binnen The Makers geen plek voor de absolute beginner, de fotograaf die enkel op zoek is naar nieuw portfolio materiaal of degene met een groot ego. Daar zijn we graag duidelijk in. Om de juiste toon en diepgang te vinden is er WEL plek voor de zoeker, de twijfelaar en de graver. Voor de echte MAKERS. Op zoek naar kunst, naar authenticiteit, naar licht, naar verhaal. We verwachten dat je iets komt halen maar ook zeker iets brengt. 


Staat je vraag hier niet tussen? Stuur ons even een mailtje of neem contact op via de knop hieronder:

Ik heb me ingeschreven, wanneer weet ik of ik er bij zit?

We behandelen de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst EN op basis van je antwoorden.
Binnen enkele dagen na inschrijving ontvang je van ons reactie. Na betaling van je factuur is je deelname definitief.

Wat als blijkt dat ik na betaling verhinderd ben?

Wegens de zorgvuldige groepssamenstelling vragen we je om niet meteen zelf een vervanger te zoeken. Meld het ons zo snel mogelijk. We kunnen je dan helpen je ticket over te dragen aan iemand op de wachtlijst. We kunnen geen geld terug geven.

Is de liveshoot een portfolio shoot?

Nee in eerste instantie niet. Je bent hier om te leren en te experimenten, niet om alleen te produceren. Het gaat in deze workshop en in de live shoot niet om het perfecte plaatje maken vanuit de buitenkant. We gaan je laten zien en ervaren hoe wij werken om jou te inspireren. Daarvoor is een veilige leeromgeving nodig en veel rust en ruimte om te onderzoeken en écht te kijken. Natuurlijk geven we je ook tijd om beelden te maken en ja, die mag je delen. Maar nogmaals: hier ligt niet de nadruk op.

Ik ben hobbyfotograaf of beginner. Is de workshop iets voor mij?

We bieden de workshop aan op een gevorderd fotografie niveau. We gaan er vanuit dat je een behoorlijk aantal shoots hebt gedaan en weet waar je als fotograaf blij van wordt of juist niet. Daarnaast is het nodig dat je je camera goed (manueel) beheerst en dat je er voor open staat om samen te leren. Je brengt dus ook jouw inspiratie en vaardigheid mee de groep in. 

Naar contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit?

Nam pretium turpis et arcu. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Sed aliquam ultrices mauris. Integer ante arcu, accumsan a, consectetuer eget, posuere ut, mauris. Praesent adipiscing. Phasellus ullamcorper ipsum rutrum nunc. Nunc nonummy metus. Aenean ut eros et nisl sagittis vestibulum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit?

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit?

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit?

Nam pretium turpis et arcu. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Sed aliquam ultrices mauris. Integer ante arcu, accumsan a, consectetuer eget, posuere ut, mauris. Praesent adipiscing. Phasellus ullamcorper ipsum rutrum nunc. Nunc nonummy metus. Aenean ut eros et nisl sagittis vestibulum.

you may have some questions

veelgestelde vragen